Taller gratuït: El cuerpo conoce el camino

El moviment corporal correctiu és el resultat de la suma de diferents escoles: ZEN, arts marcials, dansa, bioenergètica, teatre, música i Gestalt.

El dia 24 de gener de 2015, d’11 a 13 hores, el Centre FAC ofereix una classe de prova gratuïta del taller “El cuerpo conoce el camino” (moviment corporal correctiu), un espai on, a través del moviment corporal i la música, connectaràs amb tu mateix i, a la vegada, contribuiràs a què el cos funcioni de forma saludable i energètica proporcionant-te una sensació molt agradable.

El moviment corporal correctiu és el treball que unifica el cos, la ment i l’esperit. És el resultat de la suma de diferents escoles: ZEN, arts marcials, dansa, bioenergètica, teatre, música i Gestalt. Consisteix a moure les diferents parts del cos al ritme de temes musicals variats, els quals actuen com a facilitadors del moviment.

La classe comença amb un escalfament previ amb l’objectiu de preparar el cos per al treball posterior. Aquesta manera de moure’ns, ens permet ser conscients de com respon i reacciona el nostre cos a diferents estímuls, ja siguin físics, mentals o emocionals. Finalment, es duu a terme una relaxació que permet regular el nostre organisme. El nostre cos ens parla i, si estem atents, serem capaços de donar-nos allò que necessitem, aconseguint així un estat d’equilibri.

El taller s’adreça a a un públic adult i està especialment indicat per a aquelles persones que presenten molèsties físiques de tipus muscular i/o òssia.

 

Dades d’interès:

Dia: dissabte 24 de gener de 2015.

Hora: d’11 a 13 hores.

Preu: gratuït.

Persones que imparteixen el taller:

Monika Pachurka: terapeuta Gestalt i musicoterapeuta.

Suzana B. Celano Sciacaluga: terapeuta Gestalt, terapeuta de teràpia corporal correctiva i terapeuta craneosacral.

Què cal portar:

Roba còmode (esportiva) i roba d’abric (algun jersei i mitjons).
Una ampolla d’aigua.

Inscripcions: contactar amb el Centre FAC. Places limitades!

 

 

Solicita más información